Dakramen op maat

Velux dakramen Zwijndrecht

Velux dakraam laten plaatsen in Zwijndrecht? Timmerbedrijf ANKO is officieel montagepartner van VELUX en monteert dakvensters in heel Nederland! Met garantie, flexibele service en scherpe all-in prijzen. Veel daglicht, uitzicht, frisse lucht en sfeer. Dat is wat Velux dakramen en dakvensters brengen, óók in uw woning.

Uw VELUX montagepartner

Soorten dakramen
Bij ons kunt u kiezen uit alle maten en typen Velux dakramen: het tuimelvenster, uitzettuimelvenster en het Velux elektrisch tuimelvenster. Hout of kunststof, in Zwijndrecht levert Timmerbedrijf ANKO het allemaal.

Dakraam advies
Heeft u moeite met kiezen van het type, de kleur, het formaat of de exacte plaats van uw nieuwe Velux dakraam? Wij helpen u graag! Zo maakt u altijd de beste keuze voor jarenlang en zorgeloos woonplezier in Zwijndrecht.

Velux dakramen Zwijndrecht
Ook in Zwijndrecht komen wij uw dakraam vervangen. Timmerbedrijf ANKO staat voor snelle service, kwaliteit en garantie in heel Nederland. Tegen zeer scherpe prijzen! Een lek dakraam biedt slecht zicht. Een oud dakraam maakt uw woning in Zwijndrecht bovendien niet fraaier. En wist u dat een kapot dakraam ook kan leiden tot vocht, schimmel en zelfs schade? Laat het dakvenster tijdig vervangen door Timmerbedrijf ANKO! Snel en vakkundig, inclusief strakke afwerking.

Voordelen nieuw dakraam
Het laten vervangen van dakvensters heeft vele voordelen. U profiteert van hoge isolerende werking en groter lichtoppervlak. Daarnaast geniet u thuis in Zwijndrecht van vederlichte bediening en fraai design: een nieuw Velux dakraam geeft elke ruimte meer uitstraling.

1 op 1 vervangen dakramen
Oude Velux dakramen kunt u 1 op 1 laten vervangen door het huidige model. Heeft u vragen over het vervangen? Neem dan contact op met Timmerbedrijf ANKO!

  • Een Velux dakraam laten plaatsen of vervangen? ANKO is officieel montagepartner van Velux.

    Lees Meer
  • Timmerwerk associeert men terecht met hout. Maar we doen heel veel meer. Kijk wat ANKO voor u kan doen.

    Lees Meer
Vraag gratis offerte aan
0+
Project afgerond
0+
Jaren ervaring
0+
Tevreden klanten