Wie zijn wij?

ANKO | Creativiteit & Vakmanschap

Timmerbedrijf ANKO heeft zich sinds haar oprichting gefocust op kwaliteit en klantgerichtheid. Het besluit om te gaan verbouwen heeft u weloverwogen gemaakt. U wilt verantwoord investeren in een prettiger werk- of leefomgeving. Juist daarom is het belangrijk dat het bouwproces op een goede en vakbekwame wijze wordt uitgevoerd.

Uw VELUX montagepartner

Wat onze ogen zien, dat maken onze handen

ANKO sterk in constructiewerk
Timmerwerk associeert men terecht met hout. Maar we doen heel veel meer. Wij werken ook met kunststof en aluminium, altijd passend bij uw specifieke situatie.

We zijn actief op vele fronten – van funderingswerk tot dakbedekking, van aanbouw tot renovatie – met passie voor het vak en een scherp timmermansoog.

Uw partner voor veelzijdig bouwen
Wat onze ogen zien, dat maken onze handen. Wij geven vorm aan uw ideeën. ANKO is een bedrijf waar met persoonlijke aandacht gebouwd wordt aan vertrouwen.

Afspraak is afspraak, topkwaliteit en maatwerk dat is wat u als relatie van ons mag verwachten en daar kunt u ons altijd op aanspreken.

Klantgerichtheid
Verbouwen is voor de klant geen alledaagse bezigheid, en kan daardoor de nodige hoofdbrekens opleveren. Dit is echter iets wat wij graag willen voorkomen, dit doen wij door intensief contact met u als klant te onderhouden. Zowel in het traject offerteaanvraag als de definitieve uitvoering ervan.
Een prettige omgang met onze klanten vinden wij minstens zo belangrijk als het maken van een mooi en degelijk product.

Velux dakramen
Als ANKO Timmer en onderhoudsbedrijf installeren wij al vele jaren Velux dakvensters. Wij kunnen u geheel vrijblijvend adviseren over de vele toepassingen, welke Velux biedt. Om maar zo te zeggen wij brengen het daglicht waar u het wenst. Wij adviseren u graag over de mogelijkheden, en zorgen daarnaast voor een gegarandeerd correcte plaatsing. Als Velux Montagepartner staan wij garant voor de kwaliteit en kunde die u van ons mag verwachten.

  • Een Velux dakraam laten plaatsen of vervangen? ANKO is officieel montagepartner van Velux.

    Lees Meer
  • Timmerwerk associeert men terecht met hout. Maar we doen heel veel meer. Kijk wat ANKO voor u kan doen.

    Lees Meer
Vraag gratis offerte aan
0+
Project afgerond
0+
Jaren ervaring
0+
Tevreden klanten