Creativiteit & Vakmanschap
06-46281302

Over ANKO

Timmerwerk associeert men terecht met hout. Maar we doen heel veel meer. Wij werken ook met kunststof en aluminium, altijd passend bij uw specifieke situatie.

Kwaliteit, omdat het úw project is!
Timmerbedrijf ANKO heeft zich sinds haar oprichting gefocust op kwaliteit en klantgerichtheid. Het besluit om te gaan verbouwen heeft u weloverwogen gemaakt. U wilt verantwoord investeren in een prettiger werk- of leefomgeving. Juist daarom is het belangrijk dat het bouwproces op een goede en vakbekwame wijze wordt uitgevoerd.

Kwaliteit
Timmerbedrijf ANKO heeft in de afgelopen jaren bewezen dat zowel kleine als grotere projecten bij ons in goede handen zijn. Om kwaliteit te leveren vinden we het belangrijk dat alles tot in detail vakkundig wordt uitgevoerd.

Klantgerichtheid
Verbouwen is voor de klant geen alledaagse bezigheid, en kan daardoor de nodige hoofdbrekens opleveren. Dit is echter iets wat wij graag willen voorkomen, dit doen wij door intensief contact met u als klant te onderhouden. Zowel in het traject offerteaanvraag als de definitieve uitvoering ervan.
Een prettige omgang met onze klanten vinden wij minstens zo belangrijk als het maken van een mooi en degelijk product.

Ik hoop dat uw bezoek aan onze website uw interesse in ons bedrijf heeft gewekt en dat wij u binnenkort mogen begroeten om uw ideeën te realiseren!

Uw partner voor veelzijdig bouwen
Wat onze ogen zien, dat maken onze handen. Wij geven vorm aan uw ideeën. ANKO is een bedrijf waar met persoonlijke aandacht gebouwd wordt aan vertrouwen.

Afspraak is afspraak, topkwaliteit en maatwerk dat is wat u als relatie van ons mag verwachten en daar kunt u ons altijd op aanspreken.

ANKO sterk in constructiewerk
Timmerwerk associeert men terecht met hout. Maar we doen heel veel meer. Wij werken ook met kunststof en aluminium, altijd passend bij uw specifieke situatie.

We zijn actief op vele fronten – van funderingswerk tot dakbedekking, van aanbouw tot renovatie – met passie voor het vak en een scherp timmermansoog.

ANKO Timmer-en Onderhoudsbedrijf
Frans van Mierisstraat 19
3351 JD Papendrecht

06 – 46281302
info@timmerbedrijfanko.nl

Heeft u interesse en wilt u misschien een vrijblijvende offerte? Of heeft u gewoon een vraag? Vul dan het contactformulier in.

Neem contact op